Тренінг "Методика розробки завдань для оцінювання кваліфікацій на основі компетенцій"

З 10 січня на базі ВПУ №11 м. Червонограда розпочався тренінг “Методика розробки завдань для оцінювання кваліфікацій на основі компетенцій”. Організатори – адміністрація ВПУ №11 м. Червонограда та Навчально-методичний-центр Профтехосвіти Львівщини. Учасники – викладачі та майстри в/н ВПУ №11м.Червонограда, Червоноградського професійного гірничо-будівельного ліцею, Угнівського аграрно-будівельного професійного ліцею, Добротвірського ПЛ, Сокальського ПЛ, Рава-Руський професійний ліцей.

Мета тренінгу – підвищення професійних компетентностей педагогічних працівників щодо розробки завдань для оцінювання кваліфікацій кандидатів, які проходять атестацію в кваліфікаційних центрах.

Олександра Пікарось, завідувачка лабораторією професійної підготовки, к.т.н., ознайомила з основними вимогами щодо створення тестових завдань.

Упродовж навчання учасники матимуть можливість обговорити якість завдань, створених колегами, удосконалити свої навички.

Учні, що проживають у гуртожитку, відвідали музей -світлицю Тараса Городецького у Червонограді, дізнались про місцевих писанкарів, значення символів, процес створення писанок і крашанок, маса емоцій від такої кількості та краси експонатів. Церква Зіслання Святого Духа вразила інсталяцією “Розстріляний Ісус” (ікона привезена з м. Херсона, де в подвір’я церкви влучила ракета, але не розірвалась, а на […]

Чи можливо жити без поезії? Без слів, що проникають просто в душу, у саме серце? Навряд чи. І не лише я такої думки.

С…

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x