Зустріч з директорами закладів загальної середньої освіти Червоноградської громади

15 лютого на базі ВПУ №11 м. Червонограда відбулася зустріч з директорами закладів загальної середньої освіти Червоноградської громади.

Мета зустрічі – налагодження співпраці у сфері навчально-виховної, профорієнтаційної роботи.

Головний спецiалiст з питань виховної роботи i позашкiльної освiти Галина Лобащук повідомила, що відділом освіти узгоджуються остаточні питання щодо підписання угоди про співпрацю між відділом освіти та ВПУ №11 м. Червонограда.

Директор ВПУ №11 м. Червонограда Оксана Білик озвучила ряд спільних проблем в освіті, серед яких – виховання свідомих українців, відтік контингенту, підготовка кваліфікованих робітників для нашої країни.

Наші колеги мали можливість побачити на власні очі матеріально-технічну базу закладу.

У ході дискусії порушували питання працевлаштування випускників училища, формування трудової еліти країни, можливість проведення уроків трудового навчання на базі училища та ін.

Учні, що проживають у гуртожитку, відвідали музей -світлицю Тараса Городецького у Червонограді, дізнались про місцевих писанкарів, значення символів, процес створення писанок і крашанок, маса емоцій від такої кількості та краси експонатів. Церква Зіслання Святого Духа вразила інсталяцією “Розстріляний Ісус” (ікона привезена з м. Херсона, де в подвір’я церкви влучила ракета, але не розірвалась, а на […]

Чи можливо жити без поезії? Без слів, що проникають просто в душу, у саме серце? Навряд чи. І не лише я такої думки.

С…

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x