День українського козацтва

Українці у всі часи та понад усе цінували свою свободу. Через це нам доводилося воювати багато і часто. Наша українська земля не один раз закликала своїх синів стати на її захист. І ніколи ці заклики до оборони рідного краю не залишалися не почутими.

1 жовтня, у День Покрови Пресвятої Богородиці, ми вшановуємо мужність та героїзм Захисників та Захисниць України, які боронять кордони нашої країни.

За традицією, у цей день у ВПУ №11 м. Червонограда проходить спортивно-патріотичний захід в рамках військово-патріотичної юнацької гри “Джура”. Бойовий дух, витримка, терпіння та наснага, здоров’я і кмітливість – саме ці козацькі чесноти представили рої юних захисників і захисниць.

У програмі заходу передбачені такі випробування: “Впоряд”, “Відун”, спортивний блок випробувань, приготування та частування смачним кулішем.

За можливість організувати та провести такий захід ми уклінно висловлюємо свою пошану нашим воїнам.

Відео

Питання статевого виховання підлітків набувають в наш час важливого значення. Тож в цьому напрямку необхідно проводити просвітницьку роботу.

15 жовтня в наш заклад завітала…

Все частіше ми звертаємося до наших витоків: історії нашої країни, рідної мови, козацької вольниці.

Звертаємось до минулого, щоб зрозуміти сучасне.

У Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході серед учнів “Challenge Fest” здобувачі освіти ВПУ №11 м.Червонограда також взяли участь, адже рухова активність позитивно впливає як на фізичний, так і морально-вольовий розви…

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x