Тиждень швейного спрямування. День 3.

Майстри виробничого навчання Галина Різник, Олена Бурбан, Марія Панько, Анастасія Шевченко для учнів І та ІІ курсів організували конкурс “Креативна сумка”. Завдання – із запропонованих тканин (а це залишки від виробництва) виготовити сумку-шопер.

Кожна учасниця отримала завдання, інструкційні карти і впродовж 4 годин мала виконати завдання.

Журі оцінювали не тільки технічну сторону конкурсу – з’єднання деталей виробу, якість швів, правила безпеки праці, а й творчий та креативний підхід, зовнішній вигляд роботи.

За результатами конкурсу переможцями стали:

1 місце – Юлія Філяровська

2 місце – Діана Кались, Олена Лозинська і Соломія Домашовець

3 місце – Ірина Скібіцька і Олена Задорожна.

Вітаємо і бажаємо професійного росту, нових досягнень та перемог!!!

Питання статевого виховання підлітків набувають в наш час важливого значення. Тож в цьому напрямку необхідно проводити просвітницьку роботу.

15 жовтня в наш заклад завітала…

Все частіше ми звертаємося до наших витоків: історії нашої країни, рідної мови, козацької вольниці.

Звертаємось до минулого, щоб зрозуміти сучасне.

У Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході серед учнів “Challenge Fest” здобувачі освіти ВПУ №11 м.Червонограда також взяли участь, адже рухова активність позитивно впливає як на фізичний, так і морально-вольовий розви…

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x