«Проект Кіберполіції «StopRussia|MRIYA!»

Проект MRIYA – це ініціатива з протидії російським окупантам в медіа-просторі, блокуванню ресурсів шахраїв та ресурсів, за допомогою яких здійснюється збут наркотичних речовин.

На сьогодні, це найбільша спільнота, яка успішно блокує та протидіє російській агресії в Інтернеті. Екосистема «МРІЯ» створена для об’єднання проектів, які розроблені у синергії Кіберполіції України та волонтерів, зокрема:

 Канал «StopRussia | MRIYA» https://t.me/+rPL5V0CMx0NlOTky

Канал – це головна інструкція та засіб комунікації з підписниками щодо блокування, а також платформа, де щоденно та систематично надаються онлайн-завдання для підписників, актуальні новини та свіжа інформація, у тому числі навчальні матеріали по кібергігієні та протидії шахрайству.

Бот «StopRussia | MRIYA» https://t.me/stopdrugsbot

Приймає інформацію про фейкові ресурси, котрі перевіряються модераторами та відправляються на блокування в Телеграм-канал. У розділі «Надіслати скаргу на ресурс» – кожен може долучитися до блокування ресурсів окупанта.

Проєкт «МРІЯ» – став сильною ініціативою протидії російській пропаганді в медіа-просторі.

Проте війна все ще триває. І це стосується кожного з нас.

Саме ти можеш пришвидшити спільну перемогу!

https://prpravda.in.ua/107/4458-4458.html

Учні, що проживають у гуртожитку, відвідали музей -світлицю Тараса Городецького у Червонограді, дізнались про місцевих писанкарів, значення символів, процес створення писанок і крашанок, маса емоцій від такої кількості та краси експонатів. Церква Зіслання Святого Духа вразила інсталяцією “Розстріляний Ісус” (ікона привезена з м. Херсона, де в подвір’я церкви влучила ракета, але не розірвалась, а на […]

Чи можливо жити без поезії? Без слів, що проникають просто в душу, у саме серце? Навряд чи. І не лише я такої думки.

С…

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x