Тиждень електромонтерів. День 1.

Відповідно до плану роботи училища, методкомісії електромонтерів, з метою популяризації робітничих професій у ВПУ №11 м.Червонограда з 3 по 7 квітня проходитиме Тиждень електромонтерів, де заплановано ряд цікавих заходів.

День 1.

Екскурсія на виробництво.

Налагоджуємо співпрацю з підприємствами Червонограда.

Панчішно-шкарпеткова фабрика “Дюна-Веста” відома не тільки в нашому регіоні, в Україні, а й за кордоном. Підприємство розвивається, оновлюється матеріально-технічна база, але є потреба у кваліфікованих робітниках.

Для учнів ВПУ №11 м.Червонограда від підприємства провели пізнавальну, цікаву екскурсію:

директор з виробництва Мигаль Тетяна, технічний директор Ревуцький Андрій, бренд-менеджер Романовська Юлія, керівник відділу персоналу Шевчук Наталія. Також долучались до пояснень у випускному цеху начальник цеху Бондар Наталія, механік цеху Сковрон Юрій.

Дякуємо за змістовну зустріч і цікаві розповіді.

Маємо надію, що випускники нашого навчального закладу у найближчому майбутньому оберуть для себе перспективну і високооплачувану роботу.

Учні, що проживають у гуртожитку, відвідали музей -світлицю Тараса Городецького у Червонограді, дізнались про місцевих писанкарів, значення символів, процес створення писанок і крашанок, маса емоцій від такої кількості та краси експонатів. Церква Зіслання Святого Духа вразила інсталяцією “Розстріляний Ісус” (ікона привезена з м. Херсона, де в подвір’я церкви влучила ракета, але не розірвалась, а на […]

Чи можливо жити без поезії? Без слів, що проникають просто в душу, у саме серце? Навряд чи. І не лише я такої думки.

С…

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x